Equip

Membres de l’equip CMT

L’equip CMT, coordinat per Carles Llop Torné, el formen joves investigadors i doctorands del Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de la UPC així com altres investigadors exness col·laboradors i becaris júnior, estudiants de l’ETSAV i d’altres universitats europees.

Coordinador:

.

Carles LLOP TORNÉ, Doctor arquitecte, professor titular de l’ETSAV i director del Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de la UPC. Forma equip amb Sebastià Jornet i Joan Enric Pastor, formant JORNET-LLOP-PASTOR arquitectes, despatx que desenvolupa plans territorials, urbanístics i projectes urbans, alguns dels quals han estat premiats amb el Premi Europeu d’Urbanisme (2010) pel Pla de Transformació del barri de La Mina de Sant Adrià del Besòs ( Conseill Éuropéen des Urbanistes (ECTP-CEU) i Comitee of Regions UE); el Premi Nacional d’Urbanisme el 2006 (Espanya); el Premi Urbanisme de la XI Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme (2011)  (Pla d’Ordenació Urbanística de Montmeló); o el VIII Premi d’Urbanisme de Catalunya per la Modificació del Pla de Tortosa al districte de Sant Jaume.

De 2009 a 2012 va ser coordinador del Comitè Científic de la UPC pel projecte europeu CREPUD MED; i actualment és Investigador Principal i coordinador del Projecte d’Investigació Fonamental No Orientada (Plan Nacional i+D+I) amb el projecte “Ciudades, territorios metropolitanos y regiones urbanas eficientes: estrategias y propuestas de proyecto para la regeneración de la ciudad_mosaico_territorial”.

Veure CVN Carles Llop

.

Membres:

.

Marta CARRASCO BONET, arquitecta i doctoranda a la Universitat Politècnica de Catalunya. És investigadora en el Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori, formant part del comitè científic del projecte europeu CREPUDMED, i actualment, de l’equip de recerca del Projecte d’Investigació Fonamental No Orientada (Plan Nacional i+D+I) “Ciudades, territorios metropolitanos y regiones urbanas eficientes: estrategias y propuestas de proyecto para la regeneración de la ciudad_mosaico_territorial”.

Es fundadora de mixité, espai de reflexió i difusió sobre art, arquitectura i exness broker urbanisme; i co-fundadora i coordinadora del projecte interuniversitari Inter-Accions, metodologies col·lectives per intervencions urbanes, realitzat en el marc de la Universitat de Barcelona (facultat de Belles Arts) i la Universitat Politècnica de Catalunya (ETSAV i ETSAB).

Veure CV Marta Carrasco

.

KONSTANTINOS KOURKOUTAS, arquitecte i doctorand a la Universitat Politècnica de Catalunya. El 2012 obté la beca FI-AGAUR per realitzar la seva tesi doctoral. És investigador en el Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori, formant part del comitè científic del projecte europeu CREPUDMED, i actualment, de l’equip de recerca del Projecte d’Investigació Fonamental No Orientada (Plan Nacional i+D+I) “Ciudades, territorios metropolitanos y regiones urbanas eficientes: estrategias y propuestas de proyecto para la regeneración de la ciudad_mosaico_territorial”.

Veure CV Konstantinos Kourkoutas
.

ARTURO CALDERON, arquitecte i doctorand a la Universitat Politècnica de Catalunya. El 2013 obté la beca FI-AGAUR per realitzar la seva tesi doctoral. És investigador en el Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori, broker exness formant part de l’equip de recerca del Projecte d’Investigació Fonamental No Orientada (Plan Nacional i+D+I) “Ciudades, territorios metropolitanos y regiones urbanas eficientes: estrategias y propuestas de proyecto para la regeneración de la ciudad_mosaico_territorial”.

.

XAVIER MATILLA, arquitecte. Des de l’any 2000 ha desenvolupat la seva activitat professional com a col·laborador del despatx Jornet-Llop-Pastor arquitectes, dirigint i participant en la redacció de projectes d’ordenació urbana i planejament així com en diverses publicacions. L’any 2013 funda amb Mònica Beguer l’estudi Territoris XLM. És professor associat i doctorand del Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori a l’ETSAV. Ha estat professor convidat en diferents Màsters universitaris i ha impartit docència en diversos seminaris i cursos professionals. Ha estat redactor de l’Anuari Territorial de Catalunya de la Societat Catalana d’Ordenació del Territori i des de l’any 2010 és secretari de l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC) del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

.

SIMONA CERRI, graduada a la Facultat d’Arquitectura de la Universitat de Ferrara. Ha participat al curs de postgrau “Acció local participatiba i desenvolupament urbà sostenible” de la Facultat d’Ordenació del Territorio de la Universitat de Venècia. Actualment, a través de la beca Leonardo Da Vinci, forma part de l’equip d’investigació del Proyecto de Investigación Fundamental No Orientada (Plan Nacional i+D+I) amb el projecte “Ciudades, territorios metropolitanos y regiones urbanas eficientes: estrategias y propuestas de proyecto para la regeneración de la ciudad_mosaico_territorial”.