CMT

RECERCA SOBRE EL PROJECTE DELS
TERRITORIS CONTEMPORANIS

Departament exness d’Urbanisme i Ordenació del Territori
Universitat Politècnica de Catalunya ARTURO CALDERON, arquitecte i doctorand a la Universitat Politècnica de Catalunya. El 2013 obté la beca FI-AGAUR per realitzar la seva tesi doctoral. És investigador en el Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori, formant part de l’equip de recerca del Projecte d’Investigació Fonamental No Orientada (Plan Nacional i+D+I) “Ciudades, territorios metropolitanos y regiones urbanas eficientes: estrategias y propuestas de proyecto para la regeneración de la ciudad_mosaico_territorial”. .

XAVIER MATILLA, arquitecte. Des de l’any 2000 ha desenvolupat la seva activitat professional com a col·laborador del despatx Jornet-Llop-Pastor arquitectes, dirigint i participant en la redacció de projectes d’ordenació urbana i planejament així com en diverses publicacions. L’any 2013 funda amb Mònica Beguer l’estudi Territoris XLM. És professor associat i doctorand del Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori a l’ETSAV. Ha estat professor convidat en diferents Màsters universitaris i ha impartit docència en diversos seminaris i cursos exness en el méxico professionals. Ha estat redactor de l’Anuari Territorial de Catalunya de la Societat Catalana d’Ordenació del Territori i des de l’any 2010 és secretari de l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC) del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

. SIMONA CERRI, graduada a la Facultat d’Arquitectura de la Universitat de Ferrara. Ha participat al curs de postgrau “Acció local participatiba i desenvolupament urbà sostenible” de la Facultat d’Ordenació del Territorio de la Universitat de Venècia. Actualment, a través de la beca Leonardo Da Vinci, forma part de l’equip d’investigació del Proyecto de Investigación Fundamental No Orientada (Plan Nacional i+D+I) amb el projecte “Ciudades, territorios metropolitanos y regiones urbanas eficientes: estrategias y propuestas de proyecto para la regeneración de la ciudad_mosaico_territorial” exness review .